Bang om mijn ex kwijt te raken

ex terug methodeSommige mensen zijn sceptisch over de methodes en technieken die je straks moet toepassen om je ex terug te winnen. Dit vaak omdat het handelingen zijn die nu tegen je instinct in gaan. Je hebt nu net een relatiebreuk achter de rug, het laatste wat jij nu wilt doen is fouten maken en je ex nooit meer terug kunnen krijgen!

Wat er nu gebeurt is dat je vaak door emoties beslissingen gaat maken, beslissingen waar je achteraf spijt van gaat krijgen. Je moet in zo’n situatie dan ook niet je beslissingen door emoties laten sturen.

Het is nu van belang dat jij die angst weet te onderdrukken en niet afwijkt van mijn methode en technieken. Doe je dit wel! Dan is de kans aanzienlijk groter dat je niet terug bij je ex komt en hem/haar voorgoed kwijt te raken!

Bang om je partner, vriend of vriendin kwijt te raken

Een angst die bij veel mensen voorkomt is de angst om een partner, vriend of vriendin kwijt te raken. Misschien dat je het zelf al een keer hebt meegemaakt.

Wellicht herken jij jezelf of een ander hier ook in, vaak ga je hierna bijna obsessief die persoon controleren, constant Facebook checken, kijken of ze online op Whatsapp zijn, oude berichten nalezen, naar plekken gaan waar je ze misschien tegen kan komen, noem het maar op!

Actie = Reactie
Al deze acties brengen en reactie met zich mee. Want wat gebeurt er nu hoogste waarschijnlijk? Hij/Zij verlaat je omdat je ze een benauwd gevoel geeft. Jij zou het zelf ook niet relaxt vinden als iemand je constant maar zit te controleren.

Stel je het volgende voor: je stuurt je ex een Whatsappje en vraagt wat hij/zij aan het doen is. Dit doe je omdat je graag in contact met je ex wilt blijven en deze als het ware naar je toe wilt trekken.

Nu zal je ex hier in het begin vrij normaal op reageren maar naarmate je dit steeds vaker gaat doen zal dit averechts gaan werken, hoe vaker jij stuurt hoe meer ze jou van hen gaan afduwen! Zover zelfs dat ze niets meer voor je gaan voelen en het zelfs irritant gaan vinden.

Zorg er dus voor dat je geen fouten gaat maken en gebruik mijn technieken en methodes om je Ex Terug te winnen!

ex-terug-methode

====> Begin Meteen Met Het Terugwinnen Van Je Ex <====

 

 

 

Bang om mijn ex kwijt te raken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>