ex terug methodeEr zijn een aantal dingen die je moet weten en begrijpen als jij ervoor wilt zorgen dat het terugwinnen van je ex vlot en succesvol verloopt. Hier een aantal Do’s en Don’ts Ex Terug Tips, gebruik ze in het ex terugwinnen proces.

 
 
 
Geef je Ex de tijd (Do)
Je ex terugwinnen na een relatiebreuk kost wat tijd. Zorg er dus voor dat je je ex en jezelf wat tijd gunt na jullie breuk. Ik raad je namelijk niet aan om na jullie relatiebreuk meteen weer samen te zijn. De breuk zit namelijk nog vers in het geheugen en er kunnen nog wat issues zijn die jullie samen of die je zelf nog moet oplossen voor dat jullie weer samen kunnen zijn.

Praat met elkaar (Do)
Geef elkaar de tijd om over jullie problemen te praten en de redenen waarom het uit is gegaan. Probeer samen eruit te komen hoe jullie deze issues het beste kunnen oplossen. Praten is eigenlijk één van de belangrijkste onderdelen in je relatie, omdat dit één van de manier is waarmee je daadwerkelijk de problemen in jullie relatie kunt oplossen.

Ga elkaar niet manipuleren (Don’t) 
Je ex terugwinnen door hem of haar te manipuleren is absoluut geen verstandige move, dit kan alleen maar leiden tot meer problemen. Bijvoorbeeld door je ex jaloers te maken door met iemand anders op date te gaan. Hierdoor duw je je ex alleen maar verder van je af. Ze zullen namelijk hetzelfde willen doen als een soort wraakactie, en voor je het weet zijn jullie nog verder weg in het herstellen van jullie relatie.

Wees niet opdringerig en bezittelijk (Don’t)
Door jezelf te opdringerig en bezitterig op te stellen zal je ex zich hier eerder aan gaan irriteren dan je weer terug te willen, voorkom dit gedrag of je kansen om je ex terug te winnen zullen alleen maar kleiner worden. Jullie zitten niet langer in een relatie dus gelden er andere regels, je kan en mag je geen verwachtingen meer van je ex verwachten.

Wees eerlijk en oprecht (Do)
Zorg ervoor dat je zeker bent in je beslissing in het terugwinnen van je ex, vooral omdat het niet alleen je eigen gevoelens zijn die hier bij betrokken zijn, maar ook die van je ex. Je wilt toch niet weer een relatie aangaan die later op termijn weer mislukt. Dit zal uiteindelijk alleen maar meer (emotionele)pijn creëren.

Wil jij ontdekken hoe jij binnen 30 dagen je ex kan terugwinnen? En dit zelfs zonder eventuele betrokkenheid van je ex! Klik dan op het plaatje hieronder!

ex-terug-methode
 
 

Ex Terug Tips de Do’s en Don’ts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>