Win je ex terug met behulp van Whatsapp! Dit is op dit moment waarschijnlijk één van de meest  krachtige en meest effectieve (herstel)methodes die er zijn, indien je het natuurlijk correct uitvoert. Je kunt namelijk door het sturen van de juiste berichten herinneringen en gevoelens bij je ex opwekken. Gevoelens die jou helpen om je ex weer terug te winnen.

Maar toch blijkt nog steeds dat sommige niet weten hoe je eigenlijk effectief deze berichten moet versturen. Want vergis je niet, het verzenden van een (Whatsapp) bericht brengt ook een enorm risico met zich mee. Doe je het verkeerd dan is er een kans dat het voortaan bij dagdromen blijft en je je kansen hebt vergeven. Om te vermijden dat dit gebeurt zal je eerst een strategie moeten hebben.

Waarom het vaak fout gaat

Waarschijnlijk heb je nu al een aantal lovers gehad en door de jaren heen genoeg mensen gedate. Tussen al die mensen zat er vast een die jouw hints niet begreep.
Ze stuurde je een bericht, jij negeert het, je ontvangt weer een bericht, jij negeert het weer, enzovoort. Vaak ziet het er als volgt uit, herkenbaar?

win-je-ex-terug-whatsapp-waar-gaat-het-fout

Deze persoon veranderd als het ware in een echte Whatsapp terrorist. Het mag toch wel duidelijk zijn dat jij de berichten negeert, maar op de een of andere manier weigert deze persoon het feit te accepteren dat je niet geïnteresseerd ben en zal net zo lang door gaan totdat ze een reactie krijgen. De meesten mensen maken deze fout als ze hun ex weer gaan Whatsappen en eerlijk gezegd is het niet eens hun schuld. Na een relatiebreuk ben je nou eenmaal een emotioneel wrak, we kunnen niet meer helder nadenken en gaan soms domme dingen doen. Waarschijnlijk herkent iedereen zichzelf hier wel een beetje in.

Eigenlijk is Whatsappen met je ex na een relatiebreuk geen goed idee. Het is beter om er even mee te wachten. Wachten op een moment waar jij het maximale uit dat ene berichtje kunt halen. Maar om dat te kunnen doen moet je dat juiste moment weten te creëren.

Het juiste moment creëren

Waarschijnlijk gaat het volgende helemaal tegen je logisch denkvermogen in maar de aankomende 30 dagen mag je niet meer met je ex praten.

Het klinkt inderdaad belachelijk en onmogelijk maar als jij je kans aanzienlijk wilt vergroten zal je dit toch moeten volhouden. Vergis je niet maar ruim 93% van alle exen denken na een relatiebreuk nog steeds aan hun ex-partner. De belangrijkste regel voor de volgende 30 dagen is dus dat je niet meer met je ex mag praten, Whatsappen, SMS, Facebook, noem maar op. Het zal absoluut niet makkelijk voor je zijn. Maar jij wilt je ex toch terugwinnen!?
Ongeacht hoe graag je ook je ex wilt aanspreken. Doe het niet! Zelfs als je ex een bericht stuur moet je het negeren.[wp_ad_camp_3]

Hoe werkt de 30 dagen geen contact methode?

Eigenlijk maak je hier gebruik van een slimme psychologische truc. Na jullie relatiebreuk zal je ex een verwrongen terugblik hebben op jullie relatiebreuk, in hun onbewustzijn zullen ze waarschijnlijk iets in de volgende trend denken:

“Waarschijnlijk zal hij/zij me smeken om hem/haar terug te nemen”

Natuurlijk is deze manier van denken van je ex behoorlijk fout maar hun manier van denken ga jij in jouw voordeel gebruiken. Door 30 dagen niet met je ex te praten of Whatsappen krijg jij langzamerhand weer controle over de situatie en zal je ex deze gedachte laten varen.

Maar zullen ze nu dit gaan denken;

“Waarom stuurt hij/zij me geen berichtje? Kan hij/zij echt zonder mij?”

Op het moment dat ze dit denken heb jij weer controle over de situatie en ben je een stapje dichterbij om je ex terug te winnen. Je hebt nu dus eigenlijk voor jezelf het juiste moment gecreëerd zonder dat je ex dit door heeft.

Whatsapp strategie

Als het je gelukt is om dat “juiste momentje” te creëren zijn er nog wel een aantal dingen die je moet weten voordat je het eerste Whatsappje stuurt. Je kunt namelijk niet weer met je ex Whatsappen zoals jullie dat voorheen altijd deden. Je begint weer helemaal opnieuw. Je moet het als het ware weer langzaam opbouwen zodat jullie uiteindelijk weer samen op date gaan.

Het eerste berichtje

Zoals je waarschijnlijk al weet is de eerste indruk het meest belangrijk. Dit is nu zeker het geval, na ruim een maand je ex te negeren is het belangrijk dat je eerste berichtje een goede indruk achter laat. Zo goed zelfs dat je je ex geen keuze geeft en wel moet reageren.

Voorbeeld:

win-je-ex-terug-het-eerste-whatsapp-berichtje


Weet je nog…

Het is toch wel grappig hoe we soms al onze berichten al heilig beschouwen. Er zijn maar weinig mensen die een ander hun berichten laat lezen. Je telefoon is tenslotte en soort van heilig object voor je geworden, een object met al jouw geheimen en gevoelens. En juist jij gaat hier gebruik van maken en jouw voordeel eruit halen.

LET OP! – Voordat je verder gaat met het volgende bericht moet je wel het eerste berichtje succesvol hebben afgerond.

Het doel van het berichtje dat je nu gaat sturen is dat je ervoor zorgt dat je je ex helpt herinneren aan de leuke momenten tijdens jullie relatie. Je gaat dus een berichtje sturen waarin je met een aantal details je ex helpt herinneren aan een van jullie positieve momenten. Als je dit goed doet, zal je ex weer de positieve gevoelens uit jullie relatie herbeleven. Wat je hier mee bereikt is dat je ex nu weer positief over jou gaat denken.

Maar vergeet niet, niet alleen je ex moet positief denken. Het is uiterst belangrijk dat ook jij positief blijft. Zelfs als het niet helemaal volgens plan gaat. Dit betekend dus dat je niet kwaad mag worden als het even niet gaat zoals jij dat wilt. Elk berichtje dat je vanaf nu van je ex ontvangt moet je zoveel mogelijk koesteren.

Hieronder krijg je een idee hoe zo een berichtje eruit ziet:

win-je-ex-terug-weet-je-nog-whatsapp

Waarschijnlijk is het je al opgemerkt dat je ex terug winnen een gecompliceerd proces is. Het verbaast ons dan ook niet dat je na het lezen van dit artikel nog steeds met een hoop vragen zit.

Wil jij de grootste kans van slagen behalen? Stel het dan NIET uit!!!! Hoe meer tijd jij je ex geeft om voor iemand anders gevoelens te creëren des te kleiner de kans dat jij je ex nog terugkrijgt.

 

====> Begin Direct Met Het Terugwinnen Van Je Ex <====

ex-terug-methode

 

 

Win je ex terug met Whatsapp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>