ex terug methodeBen je gefrustreerd dat je relatie niet meer zo magisch en romantisch is als het ooit was? Ben je bang dat dit je relatie stuk maakt of zelfs ooit beëindigd?

Je bent niet alleen! Samenwonen met dezelfde partner voor een langere periode kan op den duur stabiel en comfortabel worden, maar met als gevolg het verlies van de vonk die de relatie in de eerste plaats zo speciaal maakte.

Hier zijn een aantal eenvoudige, leuke en creatieve relatietips om de magie en romantiek weer te creëren.

1. Stuur een origineel cadeau naar zijn of haar werk: Pak een stuk papier en wat kleurpotloden. Teken een kinderlijke tekening met een smiley, zon en twee poppetjes die hand in hand staan. Schrijf jullie namen erbij en teken een hartje met daarin de tekst ‘Ik hou van je’! Pak vervolgens een grote formeel uitziende envelop en plaats je tekening hierin. Vervolgens maak je er een adreslabel voor met de tekst URGENT t.a.v. naam partner en doe de brief op de post. Je partner zal behoorlijk verrast zijn als ze jouw brief openen op een drukke werkdag.

2. Waterplezier: Koop op een warme zomerse dag twee grote waterpistolen en neem ze mee naar het strand. Haal ze uit je rugzak en geef er één aan je vriendin, om vervolgens samen een enorm watergevecht aan te gaan.

3. Jeugdherinneringen: Vraag één van je partners familieleden wat je partner als kind altijd al had willen hebben. Koop dat ene autootje of pop die je partner als kind altijd al had willen hebben en geef  deze voor hun verjaardag. Ze zullen niet alleen het cadeautje waarderen, maar ook het feit dat je er de moeite voor hebt genomen om hier achter te komen en het te kopen.

4. Weer even samen kind zijn: Zoek tijdens een van jullie wandelingen in het park de schommel of wip op en herbeleef samen leuke herinneringen uit jullie kindertijd.

5. Organiseer picknick in huis: Verras je partner als ze terugkomen van hun werk met een picknick in het midden van de woonkamer. Verwen je partner met lekker snacks, chocolade, aardbeien en champagne.

6. Schrijf kleine briefjes: Schrijf kleine briefjes met lieve teksten en verstop ze op plekken waar je partner ze zult vinden. Dit is een ideale methode op de vlam weer aan te wakkeren.

Een aantal creatieve plekken waar je deze briefjes kunt verstoppen:

– Jas
– Schoenen
– Favoriete broek
– Tussen hun laptop
– Mobieltje
– Onder hun ruitenwisser
– In hun portemonnee
– Op de spiegel in de badkamer
– In de koelkast

Maar zorg ervoor dat je er niet teveel doet en niet te vaak, zo gaat het effect ervan af en kan je te wanhopig overkomen. Een paar van deze briefjes is al genoeg om je partner te laten merken dat je echt van hem of haar houdt.

7. Een vriendelijk gebaar gaat langer mee: Wees gewoon attent! Je komt namelijk al een heel eind door simpelweg attent te zijn en je partner kleine complimentjes te geven. Wees behulpzaam; open de deur voor ze, wees een luisterend oor, bied ze aan om ze weg te brengen en op te halen. Onderschat deze kleine gebaren niet, op lange termijn zul je hier alleen maar profijt van hebben, want juist deze gebaren zijn onvergetelijk en laten een langdurige positieve indruk achter.

Veel mensen onderschatten de kracht van deze kleine dingen in een relatie. Als jullie relatie niet altijd soepel verloopt, wacht dan niet voordat je partner de eerste stap neemt.

Onderneem actie! Maak de eerste stap naar het herstellen van jullie relatie!

ex-terug-methode

7 relatietips om de magie en romantiek weer te creëren
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>