Hoe kan je nou in vredesnaam je ex-vriendje terugwinnen als hij is vreemdgegaan? Wil je hem überhaupt wel terug? Om antwoord op jouw vraag te krijgen moet je eerst weten waarom mannen vreemdgaan.

Begrijpen waarom je vriendje is vreemdgegaan is belangrijk. We gaan je enig inzicht geven in de mannelijke psyche, zodat jij begrijpt waarom een man vreemd zou gaan. Natuurlijk kunnen er vele verschillende redenen zijn dat je vriendje vreemd gaat. Maar de meest voorkomende reden is simpel weg dat ze hitsig zijn.

Even kort door de bocht, ze zien iets wat ze graag willen en ze gaan voor ‘the kill’. Het is natuurlijk onethisch om vreemd te gaan en iemand zijn vertrouwen zo te beschamen.Waarom maak je het niet uit voordat je verder gaat? Er kan hier gesteld worden dat evolutie een grote rol speelt in zijn ‘geilheid’. Het oerbehoefte om zich zich te voort te planten zit namelijk ingeprent in zijn DNA. Het is nooit de bedoeling geweest dat een mens monogaam zou worden. Langzamerhand hebben wij ons ontwikkeld tot een ras dat opzoek gaat naar onze wederhelft.

We willen je nu natuurlijk niet het gevoel geven dat we pro vreemdgaan zijn, absoluut niet! We willen je simpelweg uitleggen waarom je ex de behoefte heeft om vreemd te gaan. Hopelijk kan je hier ook een beetje troost in vinden, wetende dat hij niet vreemd is gegaan om iets wat jij gedaan of gezegd hebt maar simpelweg omdat hij niet instaat was zijn oerbehoeftes in bedwang te houden. Dit leidt ons meteen door naar het volgende onderdeel:

Wil je wel een ex vriendje terug die vreemd is gegaan?

We hikken een beetje tegen het volgende aan; het is een beetje tegenstrijdig. Aan de ene kant willen je vertellen om het los te laten en verder te gaan en aan de andere kant willen we je graag helpen. Het mag duidelijk zijn dat je hier bent gekomen omdat jij je ex terug wilt winnen. We willen je helpen om je ex terug te winnen maar we willen vooral JOU helpen.

De enige manier waarop wij je kunnen helpen is als je een legitieme reden hebt om weer samen met je ex te zijn.

We kunnen je dus niet helpen als je:
– Geen goede reden hebt om weer samen te zijn.
– Als je denkt beter te kunnen krijgen dan je ex.
– Hij vaker is vreemdgegaan.
– Hij jou in jullie relatie lichamelijk of geestelijk misbruikt heeft.

Echter kunnen we je wel helpen als je een legitieme reden hebt en als jij/hij er zeker van is dan het een eenmalige incident is en dus NOOIT MEER GEBEURT!

ex-vriend-vreemdgaan

ex vriend terugwinnen na vreemdgaan

Jezelf vertrouwen

Voordat je probeert je ex vriendje terug te krijgen gaan we je vragen iets te doen wat waarschijnlijk helemaal tegen je logisch denkvermogen in gaat, je mag namelijk de aankomende 30 dagen niet meer met je ex praten. Eigenlijk maak je hier gebruik van een slimme psychologische truc. Na jullie relatiebreuk zal je ex een verwrongen terugblik hebben op jullie relatiebreuk, in zijn onbewustzijn zal hij zich afvragen waarom jij nog geen contact met hem hebt opgenomen. Hij zal dan ook sneller geneigd zijn om toe te happen als jij besluit hem een berichtje te sturen.

30 dagen geen contact met ex opnemen

Maar jouw situatie is net even anders dan normaal, wij gaan je vragen 30 dagen geen contact met je ex op te nemen om andere redenen. Je gaat het gebruiken als een soort van zelfreflectie. Het is waarschijnlijk nog niet zo lang geleden dat het uit is gegaan. Je beseft waarschijnlijk dan ook wel dat het nu niet verstandig is om zo’n belangrijke beslissing, als het het terug gaan naar je ex, nu moet gaan maken. Aangezien er nu ook nog een hoop emoties meespelen. Normaal gesproken is het de bedoeling dat je tijdens deze 30 dagen periode geen contact met je ex opneemt, dit betekent dus niet geen Whatsapp, Facebook, bellen, e-mails etc. maar in jouw situatie raden we je zelfs aan om de aankomende 40 dagen geen contact op te nemen. 

Als je na deze periode nog steeds je ex terug wilt, dan moet je er voor gaan. Je gaat de 30/40 dagen methode om de volgende drie redenen gebruiken:

1. Je ex zal zich zorgen gaan maken waarom jij nooit meer contact met hem opneemt.
2. Geef en gun jezelf de tijd om aan jezelf te werken.
3. Om de beslissing te maken of je ex echt de moeite waard is om terug te nemen.

Is hij echt de moeite waard?

Gedurende de 40 dagen periode zal je genoeg tijd hebben om na te denken, je zult een beslissing moeten maken of je ex-vriendje echt de moeite waard is om terug te nemen. Misschien heb je na deze 40 dagen periode wel hele andere verlangens en wil jij je ex helemaal niet meer terug. Als dit het geval is moet je lekker verder gaan zonder je ex.

Omdat we te maken hebben met iemand die je heeft bedrogen moeten we erachter komen of hij het type persoon is die dit vaker zal doen. Hier zijn een aantal kwaliteiten die bedriegers neigen te hebben.

– Narcisten
Egoïstisch en denkt alleen aan zichzelf.
– Chronische leugenaars
Iedereen liegt wel eens, maar als iemand het heel frequent doet moet je misschien
een stap terugnemen en er over na gaan denken of dit echt is wat je wilt.
– Iemand die erg snel jaloers wordt
Als hij je voortdurend beschuldigt van ongepast gedrag.
– Voortdurend flirt met andere meisjes
   Elke man zal zo nu en dan flirten, maar als het gebruikelijk gedrag is voor
hem wees dan voorzichtig!)
– Als je ex je ooit eerder heeft bedrogen in het verleden
Iedereen is menselijk, iedereen maakt fouten, maar als hij je al eens
eerder heeft bedrogen dan blijft het er waarschijnlijk niet bij.

Contact opnemen met je ex

Het is dan zo ver, hopelijk heb je 40 dagen geen contact met je ex gehad. Het is nu dan tijd om je ex weer terug te winnen. Wat er 9 van de 10 keer gebeurt is dat gedurende de periode van 40 dagen je ex contact met jou heeft opgenomen. Wat natuurlijk een goed teken is, want dit betekend dat hij nog steeds geïnteresseerd is in jou of bezorgd is om je. Nu is het natuurlijk de bedoeling dat je tijdens deze 40 dagen geen contact met je ex opneemt, dit betekend dus ook dat je niet mag reageren op de berichten die hij je stuurt. Wat je hier mee wilt bereiken is dat wanneer je wel weer besluit contact met ze op te nemen ze zo blij zullen zijn met het berichtje wat ze van jou ontvangen, gezien ze al die tijd hebben gewacht om iets van jou te horen.

Wat is de beste manier om weer contact met je ex op te nemen?

Optie 1: Bellen (NEE!)
Optie 2: E-mail (Nee..)
Optie 3: Whatsapp (Ja!)

Voordat we verder gaan moeten we je eerst uitleggen waarom Whatsapp de beste methode is:

Bellen: Eerlijk gezegd heeft hij het nog niet verdiend om met je te bellen, buiten dat heb je tijdens het bellen geen tijd om na te denken over wat je nou eigenlijk precies wilt vertellen. Je moet de juiste dingen op het juiste moment zeggen om hem terug te kunnen winnen. Overigens kan je tijdens het bellen boos worden, je stem verheffen, of er kan een heftige discussie of ruzie ontstaan. We willen niet zeggen dat bellen helemaal geen goed idee is, maar nu is het nog niet verstandig.

E-mail: Er zijn een aantal minpunten aan het mailen. Hoe vaak komt het tegenwoordig nog voor iemand zijn mail nog bekijkt? Het kan soms dagen of zelfs maanden duren voordat ze deze lezen. Ten tweede kan het ook nog eens dagen duren voordat je antwoord krijgt. Met een Whatsapp berichtje weet je dat als je ex na een paar dagen nog steeds niet heeft gereageerd, het dus niets wordt. Met een e-mail kan het dus nog een aantal dagen duren en je hebt al lang genoeg gewacht.

Whatsapp: Dit is de beste optie van de drie en dit om de volgende redenen. Ten eerste geeft het je genoeg tijd om na te denken over wat je (terug) gaat zeggen (met het bellen moet je direct antwoord geven.) Je kunt je berichten veel beter opstellen, je kunt je stem niet verheffen en aantonen dat je boos bent. Buiten dat kun je met Whatsapp veel sneller een reactie ontvangen.

Wat moet je tegen je ex zeggen?

win-je-ex-terug-met-whatsappJe weet nu wat je moet doen om erachter te komen of je ex wel echt de moeite waard is om terug te nemen en je bent op de hoogte van de methodes die je kan gebruiken om weer contact met hem op te nemen. Maar wat ga je nu tegen je ex zeggen? Dit is absoluut geen makkelijke taak ook dit vergt een speciale methode en tactiek. Lees hoe jij met Whatsapp je ex terug kan winnen!

Hoe krijg ik mijn Ex Terug?
Wil jij de grootste kans van slagen behalen? Stel het dan NIET uit! Hoe meer tijd jij je ex geeft om voor iemand anders gevoelens te creëren des te kleiner de kans dat jij je ex nog terugkrijgt.

Schrijf je dan NU in voor mijn Gratis Proefversie vol tips om je Ex Terug te winnen!

gratis-tips-ik-wil-mijn-ex-terug-ebook


 

 

 

 

Je ex vriend terugwinnen na vreemdgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>