Ik wil mijn Ex Terug waar ging het fout?

ex terug methodeTerugkijkend op jullie mislukte relatie kun je waarschijnlijk wel vaststellen waar het allemaal mis is gegaan. Door uit te zoeken wat er mis is gegaan tijdens de relatie maak je meteen de eerste stap naar de reparatie van je relatie.

Het is geen makkelijke taak, gezien je een spiegel voor jezelf moet houden en objectief naar jullie relatie moet kijken die je nog steeds zoveel pijn doet.

Maak voor jezelf kleine notities met de gevoelens en gedachtes waardoor jij denkt dat het fout is gegaan. Schijf op wat je denkt en ga het niet proberen anders te formuleren.

Het kan natuurlijk zijn dat je dit toch behoorlijk lastig vind. Vraag dan of een goeie vriend(in) die jou en je ex goed kent om je hiermee te helpen.

De meeste relaties eindigen door één van de volgende redenen: één van jullie is vreemd gegaan, een ruzie/meningsverschil over iets (onoverbrugbare verschillen), iemand heeft emotionele problemen uit het verleden wat jullie relatie beinvloedt, het vlammetje brandt voor één van jullie niet meer of er waren ongezonde omstandigheden zoals fysiek of emotioneel misbruik. Er zijn zeker nog tientallen redenen waardoor een relatie stukloopt maar voor de meeste onder ons zullen ze onder de bovenstaande categorieen vallen.

Door het allemaal op te schrijven maak je alles een stuk overzichtelijker en kun je veel doelgerichter te werk gaan, dit kan je ook wat meer rust aanbieden.

Wil jij de grootste kans van slagen behalen?
Stel het dan NIET uit!!!! Met mijn Verloren Liefde Ex Terug Methode leer jij hoe je binnen 30 dagen Stap-voor-Stap je Ex Terug kan winnen!

ex-terug-methode

Ik wil mijn Ex Terug waar ging het fout?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>