ex terug methodeDagelijks krijg mails met de vraag ik wil mijn ex terug, kan ik mijn ex terug krijgen?

JA ook jij kan je ex terugwinnen! Waarschijnlijk zie je het even niet meer zitten en vraag je je af of jij ook in jou situatie je ex terug kan krijgen. Daarom heb ik een aantal situatie samengesteld die toch veel voorkomend zijn.

Ik woon nog samen met mijn ex
Als je nog in hetzelfde huis woont met je ex, dan is het beste wat je zou kunnen doen is: zo snel mogelijk het huis verlaten, maar als je dit niet kunt doen om wat voor reden dan ook, herinner je de door mij gegeven adviezen over hoe te handelen. Maar ontwijk, zover mogelijk,  discussies en ruzies, of het nu gaat om persoonlijke of familieomstandigheden. Blijf vriendelijk en aardig tegen je ex en besteed zo weinig mogelijk tijd thuis, vooral als je ex er is. Zo voorkom je dat je eventuele fouten gaat maken, welke op dit moment niet gunstig zijn. Pas de rest van mijn regels toe.

Ik werk samen met mijn ex
Nogmaals, wees aardig, vriendelijk en gelukkig. Concentreer je zoveel als je kunt op je werk en vermijd communicatie op persoonlijk niveau, blijf strict zakelijk.  Distantieer jezelf zoveel als je kunt van je ex en laat ze niet zien dat de break-up een effect op je heeft. Pas de rest van mijn regels toe.

Ik heb kinderen met mijn ex
In dit geval, wees iets meer ingetogen. Vermijd discussies en ruzies over de kinderen, zeker wanneer ze er zijn. De kinderen moeten er zoveel mogelijk buiten worden gehouden. Vermijd praten gesprekken met je kinderen over je gevoelens ten opzichte van je ex. Vergeet niet dat alles wat je zegt hen zou kunnen bereiken en methode teniet zouden kunnen doen. Pas de rest van mijn regels toe.

Ik heb gezamenlijke vrienden met mijn ex
In dit geval, moet je slim zijn en bewust handelen.  Je hoeft het contact met je vrienden niet te verbreken. Wat je wel moet doen is voorkomen dat de gesprekken over jullie break-up gaan. Het laten zien van enig teken van verdriet of zwakte  zal zeker, vroeg of laat, je ex bereiken.  Dit zou een stap achteruit kunnen zijn voor de strategie. Laat jullie gedeelde vrienden buiten jullie break-up. Als je er wél over praat, wees sterk en maak duidelijk dat je in orde bent is en dat de situatie geen invloed op jou heeft. Dit zal bericht zal uiteindelijk je ex bereiken en een positieve stap zijn voor het aanwakkeren van hun interesse, Als je er wel met een gezamenlijke vriend(in) over spreekt, stel je voor dat je ex stiekem meeluistert. Je zult veel meer bereiken en je woorden beter afmeten. Vergeet niet dat je een methode gebruikt om hen terug te winnen met behulp van psychologie, je kunt succesvol zijn. Pas de rest van mijn regels toe.

Mijn ex heeft een nieuwe partner
Dit is heel normaal na een break-up wanneer een andere persoon beschikbaar is gekomen of al beschikbaar was. In feite is het de belangrijkste reden voor een break-up. In dit geval is het eerste wat je moet doen: niet nadenken over alles wat betrekking heeft op de andere persoon. Dat is op dit moment niet voor ons belangrijk. Denken zal je alleen maar verzwakken je geest en ertoe leiden dat jij verkeerd hebt gehandeld. Niet nadenken over deze persoon betekent ook hun naam niet noemen, praten met niemand over deze persoon, zeker niet je ex.  Vergeet niet dat er een radicale verandering nodig is, om het beste uit jezelf te halen. Het feit dat er een andere persoon in hun leven is, betekent niet dat alles verloren is. Het kan een korte termijn iets zijn, iemand die hen ondersteunt in deze moeilijke tijden, want na een break-up, beide personen lijden.

Ik heb een homoseksuele relatie
De methode is van toepassing op allerlei relaties, dus ook tussen twee mannen of twee vrouwen. Pas mijn regels op exact dezelfde manier toe.

Wil jij de grootste kans van slagen behalen?

Stel het dan NIET uit!!!! Met mijn Verloren Liefde Ex Terug Methode leer jij hoe je binnen 30 dagen Stap-voor-Stap je Ex Terug kan winnen!

ex-terug-methode

 

Kan ik mijn ex terug krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>