Hoe krijg ik mijn ex terug als hij een vriendin heeft?

 

ex terug methodeHet kan soms behoorlijk pijn doen als je ex vriendje (waar je nog steeds gevoelens voor hebt) verder is gegaan met zijn leven zonder jou en inmiddels alweer een nieuwe vriendin heeft. De meeste vrouwen geven de strijd op om hun ex terug te winnen, andere  worden boos en gaan ruzie schoppen. Heel zelden kom je het tegen dat ze inspelen op de kansen die hun worden voorgelegd. Hier gaan we het nu over hebben: hoe jij je ex vriendje terug kan winnen zelfs als hij een nieuwe vriendin heeft, door in te spelen op de kansen die jou worden voorgelegd.

Belangrijk! Voordat je verder gaat met het terugwinnen van je ex is het belangrijk dat jij je aan de Geen contact regel houdt! Wat houdt deze regel precies in?

Geen contact regel:

–          Geen contact met je ex voor de komende 30 dagen (één volle maand)
–          Dit betekent dus niet meer sms’en, Whatsappen , email, Facebook, Twitter, etc.
–          Gedurende deze 30 dagen aan jezelf werken, zowel mentaal als fysiek.

Je zult je nu wel afvragen waarom de geen contact regel zo belangrijk is. De geen contact regel speelt een cruciale rol in het terugwinnen van je ex. Het feit dat je ex nu een nieuwe vriendin heeft zal hartverscheurend zijn en je zult geheid contact met hem/haar op willen nemen, en neem van mij aan.. het zal geen leuk gesprek worden.

ontmoet-meisje

Hoe is hij aan zijn nieuwe vriendin gekomen?

Het is ons doel om mensen die hulp nodig hebben hierin te ondersteunen. Alhoewel het volgende stukje niet zo zeer over het terugwinnen van je ex gaat hebben we het toegevoegd om te voorkomen dat jij een grote fout gaat maken en alleen achteraf met nog meer verdriet en pijn achter blijft.

Geloof het of niet, maar de manier waarop je ex zijn nieuwe (ex) vriendin heeft gevonden speelt een belangrijke rol. We gaan je drie situaties voorleggen, in twee van deze situaties gaan we focussen op de type jongens die je wel moet proberen terug te winnen en één situatie die je niet terug moet willen winnen.

Situatie 1: Jij hebt het uit gemaakt met je ex en je realiseert dat je hem heel graag terug wilt, maar ontdekt dat hij na jullie relatiebreuk een nieuwe vriendin heeft gevonden. Win je ex terug als dit jouw situatie is.

Situatie 2: Hij heeft het uitgemaakt met je en heeft een nieuwe vriendin. Nogmaals deze situatie komt vaak genoeg voor, ook hier kan jij gewoon je ex terug winnen.

Situatie 3: Hij is vreemdgegaan of heeft je verlaten voor een ander. Dit is eigenlijk een jongen die je eigenlijk niet eens terug wil moeten hebben. Natuurlijk kan je het proberen maar dan zal hij zichzelf eerst moeten bewijzen dat hij te vertrouwen is.
(Lees: je ex vriend terugwinnen na vreemdgaan)

geen-contact

4 feitjes over het terugwinnen van je ex die al een nieuwe vriendin heeft.
Je gaat nu ontdekken wat de belangrijke stappen zijn in het terugwinnen van je ex die nu een nieuwe vriendin heeft. Je zult weliswaar een kleine achterstand hebben aangezien hij nu verder is gegaan met zijn leven..toch?

Feit 1:Geen contact met je ex op nemen is echt een must! Niet alleen dat maar je moet ook mentaal sterk blijven en volhouden. Boos worden, jezelf zielig vinden of je ex berichten sturen over zijn nieuwe vriendin gaat je niet helpen om hem terug te krijgen. Houdt je hoofd cool en je zult er later van profiteren.

Feit 2:Een nieuw iemand daten is niet altijd even makkelijk, helemaal niet als je net uit een serieuze relatie komt. Het zou zomaar kunnen dat je ex zich nu niet op zijn gemak voelt in zijn nieuwe relatie. Dit gebeurt vaak genoeg. Dit is namelijk een van de symptomen van een zogeheten “rebound” relatie.

Feit 3:Rebound relaties zijn relaties die ontstaan vlak nadat het uit is gegaan. Gelukkig duren deze rebound relaties niet lang, namelijk 9 uit de 10 rebound relaties weten namelijk geen stand te houden. Dit verhoogt jou kans dus weer om je ex terug te winnen. Je moet nu cool blijven in de periode dat hij met haar aan het daten is. Als jij nu helemaal flipt en een hoop fouten gaat maken zal het je niet helpen om je ex terug te winnen.

Feit 4:Het is ook mogelijk dat hoe langer het uit is tussen jou en je ex dat hij nostalgische gevoelens creëert over jullie toenmalige relatie. In plaats dat hij alle nare dingen gaat herinneren zoals (ruzies, meningsverschillen, of wat de oorzaak van jullie relatiebreuk ook mag zijn) denkt hij alleen nog maar aan de leuke momenten die jullie samen hadden. Dit werkt allemaal in jouw voordeel.

focus-op-jezelf 

Hoe moet je hier mee omgaan?
Het is nooit makkelijk om je ex geliefde samen met iemand anders te zien. Daarom hebben we wat tips voor je samengesteld hoe jij met je gevoelens om kunt gaan. Ook al date hij nu met iemand of heeft hij een nieuwe vriendin heeft hoeft het niet te betekenen dat je helemaal geen kans meer maakt. Soms moeten mannen eerst met iemand anders gaan om vervolgens te realiseren wat ze nou eigenlijk missen.

Blijf op jezelf focussen: Probeer je best om geen obsessie van de situatie te maken. Je hebt namelijk geen controle over hem, maar wel over jezelf! Ga lekker uit, leuke dingen doen, nieuwe vrienden maken, etc. Wat je eigenlijk moet doen is je sociaal leven een boost geven zodat je meer op jezelf kan focussen.

Het is niet jouw schuld: Sommige vrouwen hebben de neiging te geloven dat hun ex iemand anders ging daten omdat ze iets fouts hebben gedaan of in iets niet konden voorzien. Niet alles is zo zwart wit, dus wat er ook gebeurt laat je ex vriend je gevoelens niet zo beïnvloeden.

Accepteer dat er ook verdriet zal zijn:  Je bent geen ijskoningin, je kunt niet zomaar je gevoelens uitschakelen. Het is normaal om liefdesverdriet te ervaren maar zodra het een dagelijkse gewoonte wordt en steeds meer effect op je leven krijgt wordt het een probleem.

Het Ik wil wat ik niet kan krijgen syndroom: Waarschijnlijk had deze al hoger in het artikel moeten staan, er bestaat namelijk ook een select groepje vrouwen die hun ex vriend terug willen omdat ze hem opeens met een ander zien. Als jij jezelf in deze situatie herkent overweeg het dan nog eens en zoek naar een legitieme reden of jij wel echt je ex terug wilt?

Vergelijk jezelf niet met zijn nieuwe vriendin: Het is nu eenmaal een eigenschap van de mens om jezelf met andere te vergelijken. Dit heb je waarschijnlijk ook al met zijn nieuwe (hopelijk tijdelijke) vriendin gegaan. Zie ik er beter uit? Heb ik een leukere karakter? Jezelf met zijn nieuwe vriendin is niet aan te raden. Zet zal je alleen maar meer pijn opleveren en je niet helpen om je ex terug te winnen.

ze-zijn-uit-elkaar

Wat kan ik nog meer doen?
Als laatst geven we je nog een paar extra tips die het slagingspercentage aanzienlijk kunnen verhogen en ervoor zorgen dat jij meer kans maakt bij het terugwinnen van je ex!

(LET OP! Deze punten kan/mag je pas toepassen nadat je de 30 dagen geen contact regel hebt afgemaakt.)

Let op zwaktes: Niemand is perfect en dit geldt ook voor relaties. Elke relatie heeft zijn ups & downs. Het is aan jou de taak om op te letten wanneer je ex het moeilijk heeft in zijn nieuwe relatie en er dan voor hem te zijn en hem helpen herinneren hoe goed hij het met jou had.

win-je-ex-terug-met-whatsappJe ex terug winnen met Whatsapp: Creëer het juiste moment en win je ex terug met Whatsapp. Wil je hier meer over weten? (Lees: Win je ex terug met Whatsapp)

Wees aardig tegen je ex en zijn nieuwe vriendin
Als jij en je ex normaal met elkaar kunnen praten of weer leuk contact hebben via Whatsapp moet je er op letten dat je geen negatieve dingen over zijn huidige vriendin zegt.  Het zal heet verleidelijk zijn dit te doen maar je zal het toch echt moeten vermijden!

Wil jij de grootste kans van slagen behalen? Stel het dan NIET uit! Hoe meer tijd jij je ex geeft om voor iemand anders gevoelens te creëren des te kleiner de kans dat jij je ex nog terugkrijgt.

Schrijf je dan NU in voor mijn Gratis Proefversie vol tips om je Ex Terug te winnen!

ik-wil-mijn-ex-terug-gratis-tips-ebook


 

 

 

 

Hoe krijg ik mijn ex terug als hij een vriendin heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>