profielnikkieMijn naam is Nicolette  (Nikkie) van Hees, en toen een aantal jaar geleden mijn toenmalige vriend onze relatie verbrak, verging mijn wereld. Na een relatie van zes jaar was voor mij een leven zonder hem niet meer voor te stellen. Na de scheiding vertelde hij dat hij me in de (verdere) toekomst nog wel wilde ontmoeten en bevriend wilde blijven. Die aankomende weken probeerde ik heel vaak bij hem te zijn, ik maakte constant smoesjes. Ik reed zelfs af en toe “toevallig” langs zijn werk. Ik had altijd nog de hoop dat er nog een moment zou komen dat hij toch weer met mij samen verder wilde. Maar er kwam geen vervolg.

Ik herinner me nog als de dag van gister dat hij me vertelde over zijn nieuwe vriendin. Ik weet zeker dat jij je het goed kan voorstellen; ik voelde me zwaar klote, alles werd donker! Hoe was dit nou mogelijk? Wat had ik fout gedaan? Met al deze twijfels die mij dagelijks bezighielden, besloot ik professionele hulp te gaan zoeken. Eén ding is mij in deze periode niet verloren gegaan, mijn levensmotto, “als je iets doet, doe het dan goed”. Ik struinde internet af, ik huurde boeken, ik las alles wat ook maar iets met het onderwerp te maken kon hebben. Ik heb honderden euro’s uitgegeven aan relatietherapie, verschillende coaches en psychologen.

En hieruit heb ik meerdere contacten opgedaan, namelijk met mensen die succesvol waren, in dat wat ik ook wilde; mijn ex terug winnen! Mensen met wie ik vandaag de dag overigens nog steeds goed bevriend ben! Ik wilde het beste en meest professionele advies wat ik maar te pakken kon krijgen – kostte was het kost! Ik wist dat ik maar een kleine kans zou hebben, maar die kans nam ik met beide handen aan.

Aan het einde van al het informeren, praten en research heb ik een methode ontwikkeld, en mijn methode heeft gewerkt! We zijn weer bij elkaar, gelukkiger dan ooit! In de periodes daarna ben ik er nog altijd mee bezig geweest; het helpen van stelletjes uit vrienden- en kennissen kringen, die zich in een vergelijkbare situatie bevonden, dezelfde situatie als die van mij toentertijd. Door deze hele “mond-tot-mond-reclame”, welke door het succes van mijn werk alleen maar meer toenam, wenden steeds meer en meer mensen zich hulpzoekend tot mij. Mijn vrienden, vrienden van mijn vrienden, totaal onbekenden en zelfs de media.

Hierdoor ontstond het idee om er een boek over te schrijven, om mensen die door deze moeilijke tijd heen moeten bij te staan en te helpen bij het terugwinnen van hun ex-partner. Dit boek schrijven was een heftige maar belangrijke taak. Bij al het onderzoek ben ik namelijk niet één boek tegengekomen dat duidelijk met punten kwam om mij verder te helpen. En nog vervelender, binnen dit onderwerp wordt er nog veel onzin verspreid – door personen die waarschijnlijk een romantische film hebben gekeken, geanalyseerd en de fout hebben gemaakt om deze met de realiteit te vergelijken.

Omdat ik weet wat een grote leegte er achterblijft na een scheiding/break-up, is dit een sterke motivatie om jou alle bruikbare en belangrijke methodes toe te spelen, om jou in je situatie te helpen. Want ook JIJ kan je ex terugwinnen!

Liefs,

Nikkie

handtekening nicolette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>