ex terug methodeHeb jij ruzie met je ex? Je hebt er vast wel eens van gehoord, stelletjes die uit elkaar gaan na een ruzie of een gebeurtenis, misschien zit je nu zelf in zo’n situatie. In de meeste gevallen is zo’n relatiebreuk maar tijdelijk, een moment waarbij jullie beide even tot rust kunnen komen.

 
 
Maar waarom ontstaan deze ruzies?
Vaak ontstaan deze ruzies door een gebrek aan communicatie. Het moment dat een van jullie niet in staat is over zijn/haar gevoelens te praten creëer je al als het waren een sneeuwbal effect. Al die irritaties en gevoelens die zich ophopen, je partner is dus als het ware een lopende tijdbom die elk moment af kan gaan. We zie het vaak genoeg, stelletjes die er moeite mee hebben samen te communiceren.

Wil jij dat tijdbom effect vermijden? Neem dan zelf de touwtjes in handen en neem elke dag even een uurtje de tijd om met je partner te praten. Natuurlijk geen gesprekken van “hoe was jou dag vandaag” etc. Heb jij een gebrek aan gespreksstof neem dan een kijkje naar deze 25 leukste gespreksonderwerpen.

Ik raden je dan nu ook echt aan om dit straks met je ex te gaan doen ook al is het maar een uurtje!

Wil jij de grootste kans van slagen hebben?
Stel het dan NIET uit!!!! Bestel mijn methode nu en win je Ex Binnen 30 dagen!
Klik op het plaatje hieronder om meteen aan de slag te gaan.

ex-terug-methode

 
 

Ruzie met je ex
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>